we3D er nu gået et skridt længere og har anskaffet os en ny 3D printer.

Byd det nyeste medlem af vores print farm velkommen, Formlabs Form 2, Form 2 er den mest avanceret desktop 3D printer ude på markedet.

we3D er nu i stand til at printe med højere opløsning, flere detaljer og en endnu flottere overflade finish, end nogensinde før.

Form 2 printer med en helt utrolig opløsning, som betyder at we3D nu er i stand til, at skabe både store og små 3D modeller med helt utrolige indviklede og små detaljer, som skyldes From 2s automatiserede SLA teknologi, som arbejder med en meget høj præcision grundet dens UV laser, ydermere kontrollere Form 2 selv temperaturen på sin resin tank ,hvilket betyder at hver gang der er blevet lagt et lag på 3D modellen, bliver modellen kølet af før der lægges et nyt, desuden kontrollere Form 2 selv både skallering og rotation af 3D modellen.

Hvad betyder alt dette for dig?

Med vores nye Form 2 3D printer er vi nu i stand til, at tilbyde 3D prints i højere kvalitet og mere detaljeret end før set ved we3D, og dette endda med en kortere print tid. we3D kan nu, takket være Form 2, printer både smykker og andre emner i både hårdt materiale som før, men Form 2 har også andre printmaterialer som er, klar, hvid, hårdt, fleksibelt, holdbart, men også høj temperatur modstand, som er til produkter der skal udstå høj varme helt op til 289 grader celsius, ydermere er der et materiale der hedder castable, som er beregnet til støbning, da dette materiale kan brændes væk uden efterladenskaber såsom aske og lignende, der er også et materiale specielt designet til tandlæger, som er klasse I biokompatibelt (EN-ISO 10993-1:2009/AC:2010, USP klasse VI), dette materiale kan bl.a. steriliseres med damp ved, at bruge en autoclave.

Form 2 giver:

  • Den bedste kvalitet.
  • Den højeste præcision.
  • De flotteste detaljer.
  • Den højeste opløsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *