Om virksomheden

we3D er en dansk virksomhed med domicil i Horsens, der, takket være sin stærke kommunikation mellem både leverandører, det lille 3D samfund og vores sociale medier, altid kan levere den bedste løsning for dig. we3D kan, som officiel Flashforge distributør, levere produkter samt ydelser inden for 3D print branchen, som er tilpasset efter dit behov. we3D består af medarbejdere, der er fulde af ny indsigt og nye idéer, samtidigt er de meget dedikerede til alle opgaver, både store som små, og søger altid efter en bedre løsning for vores kunder. we3D er din partner, som vil inspirere dig med 3D print teknologi og hjælpe dig med at designe, innovere og bringe dine idéer til live.

 

Vores mission

we3Ds mission er at blive de bedste inden for 3D ydelser og produktudvikling, samt til hver en tid at levere den bedste kundeservice og kvalitet ved at være ærlige, pålidelige og altid finde den bedste løsning for vores kunder.

Vores vision

we3Ds vision er at vokse os større og bedre samt at få flere engagerede medarbejdere fra ingeniørverdenen til at arbejde for højeste blus for altid at levere den bedste service altid, så vores kunder altid vil vender tilbage til os, fordi vi er den mest attraktive partner inden for 3D print og produktudviklingsbranchen.

Om Lasse

Lasse Nitschke

Lasse er født i Grindsted og startede hurtigt i den teknologiske verden. Allerede som otteårig byggede han fjernstyrede helikoptere og flyvemaskiner. I en alder af ni tjente Lasse sine første 800 USD, svarende til ca. 5.150 DKK på det tidspunkt ved at uploade en video på en hjemmeside, hvor han opnåede mere end 200.000 visninger.

Lasse flyttede til England, som 13 årig i 2006 og færdiggjorde sin folkeskole der, Lasse læste på Braintree Sixth Form College hvor han læste matematik, fysik og psykologi på A levels, hvilket svare til fem A fag i Danmark. De i alt seks år Lasse opholdte sig i England har været med til, at skabe det internationale mind-set han bruger i dag.

Lasse læste til maskiningeniør fra 2012 til 2016 på VIA i Danmark, hvor han havde et års praktikforløb ved Linak A/S i Sønderborg, her gjorde Lasse sit første bekendtskab med 3D print universet. Lasse købte kort herefter selv en 3D printer, som han stadig har stående på sit kontor i dag. Lasse blev kursusleder i 3D printere ved siden af sit Praktikjob, men måtte opsige dette da han var færdig med sit praktikophold ved Linak, da kørsels afstanden blev for stor. Lasse savnede hurtigt sine kurser og fik derfor idéen, at sælge sin skole nogle 3D printere og stå for undervisning i disse, en idé skolen var med på, i sin søgen på 3D printere fandt han en producent i Kina, men her skulle han bruge et CVR for at bestille, således blev we3D oprettet den. 1. oktober 2015.

Lasse lejer i dag kontor ved Alley 87, hvor han har gjort sig bekendtskab med Claus fra DataWise.
Når Lasse ikke er ved we3D, underviser han på Grindsted erhvervsgymnasium i mechatronic på A niveau, som er en sammentrækning af mekanik og elektronik, hvor han som maskiningeniør står for den tekniske del, mens en el ingeniør står for den elektriske del, udover dette er Lasse med i et program ved Vejle kommune som hedder Barnets Ven.

Lasse ligger inde med flere kompetencer trods sin unge alder. Han er bl.a. stærk inden for koncept- og designudvikling. Desuden har Lasse flere års erfaring som kursusleder, og underviser nu også på gymnasieniveau. Lasse arbejder dagligt med flere forskellige 3D printere og og er i stand til at indstille disse for optimal kvalitets ud printninger.

 

 

we3D blev grundlagt i 2015 og er i 2017 blevet omdannet til NILAS3D

 

Virksomheden er grundlagt af Lasse Nitschke, som er uddannet
maskiningeniør og har mere end 5 års udviklingserfaring. Lasse har haft
3D Printere til proffessionelt brug i mere end 3 år, og kender til de
mange måder man kan fremstille prototyper og produkter på.
Med speciale i innovation og produkt design, kan Lasse og hans team
hjælpe med komplet produkt udvikling i høj kvalitet. Vi har lavet
proukter som i dag er på markedet og blevet CE godkendt.
Vi har god viden omkring de rigtige materialer og design fremgang efter
hvilket materiale der er valgt.

we3D sælger 3D printere og lignende udstyr (laser scannere, laser skærere
m.m) Vi hjælper med opsætning af udstyr, vedligeholdelse og uddannelse.

Lasse har erfaring som underviser og kan lave skræddersyet kurser til 3D
design, 3D print, udvikling og meget mere.

Vi stræber efter at være meget fleksible og udfører opgaver til en høj
standard til den aftalte tid. Kommunikation er nøglen til et godt
samarbejde, så tag endelig kontakt til Lasse på email: LN@we3D.dk eller
tlf. 53561330